Notícies de la Cambra

Parlarem d'infraestructures amb el president de RENFE

Julio Gómez Pomar, president de Renfe, vindrà a la Cambra de Tarragona el 18 de juliol a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, organitzada en aquesta ocasió per la Corporació tarragonina i el Cercle d’Infraestructures.

Nascut l’any 1957, Gómez Pomar és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Madrid i Doctor en Ciències Econòmiques per la Universitat Complutense de Madrid.

És Master in Public Administration per la Universitat de Harvard.

Pertany al Cos Superior d’Inspectors d’Hisenda de l’Estat i al Cos Tècnic d’Auditoria i Comptabilitat.

En la seva darrera etapa ha estat Professor del IE Business School i Director del Centre d’Innovació del Sector Públic de PWC i de IE Business School.

Amb anterioritat va desenvolupar els càrrecs de Secretari d’Estat per a l’Administració Pública (Ministeri d’Administracions Públiques); Director general de Fons Comunitaris i Finançament Territorial (Ministeri d’Hisenda); Director general de la Tresoreria de la Seguretat Social (Ministeri de Treball i Assumptes Socials) i Director General de l’Institut Nacional de la Seguretat Social (Ministeri de Treball i Assumptes Socials).

Els “Bon dia Tarragona” tenen el suport de Repsol, Abertis Autopistas i CaixaBank. I la col·laboració de la Diputació de Tarragona i Nespresso.

Aquesta sessió és oberta al públic en general si bé es prega confirmació d’assistència via on line


Segueix-nos!

Agenda