Notícies de la Cambra

DHL, nova empresa Premium de la Cambra de Tarragona

Albert Abelló, President de la Cambra de Tarragona, i Nicolas Mouze, Director Comercial i Màrqueting Iberia de DHL EXPRESS, han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual DHL farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la Corporació tarragonina.

DHL és el líder mundial en el sector logístic i "La companyia logística pel món". DHL ofereix la seva experiència en el transport exprés internacional, càrrega aèria i marítima, transport per carretera i ferroviari, serveis logístics i serveis de correu internacional. Disposa d’una xarxa mundial repartida per més de 220 països i territoris i amb més de 285.000 empleats a tot el món que aporten als clients un servei de qualitat i els coneixements locals per satisfer les necessitats de les seves cadenes de subministrament. DHL compleix amb la seva responsabilitat social mitjançant el suport a la protecció del medi ambient, la gestió davant desastres naturals i l’educació.

DHL forma part de Deutsche Post DHL. L’any 2013, el Grup va generar una facturació de més de 55.000 milions d’euros.

Amb els convenis Premium la institució que presideix Albert Abelló està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia i al servei de l'emprenedoria. ​


Segueix-nos!

Agenda