Notícies de la Cambra

Ara els clients llatinoamericans, més a prop que mai

La Cambra Tarragona acull el proper dimecres 5 de novembre el curs “Recerca de clients a Llatinoamèrica”, una jornada pràctica sobre la recerca de clients a través dels recursos que Internet posa al nostre abast.

En concret, s'ha abordat la recerca de clients en països de Llatinoamèrica, mercats als quals és possible accedir a través d'una guia en línia que es presentarà durant la sessió, i que mostra els recursos d'informació disponibles a la xarxa, com les bases de dades gratuïtes i de pagament, directoris i webs. Així com els recursos institucionals amb els quals podem comptar a l'hora de contactar amb potencials clients.

Cambra Tarragona i Redbus, empresa de consultoria especialitzada en l'àmbit de l'estratègia d'accés als mercats internacionals i de la recerca i anàlisi d'informació internacional, mostraran amb casos pràctics l'ús de les eines en línia de què disposa cada país per a la recerca de clients, detecció d'oportunitats, localització de la competència i de socis internacionals.


Segueix-nos!

Agenda