Notícies de la Cambra

Arola ja és empresa Premium de la Cambra de Tarragona

Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, i Carlos Arola, director general de l’empresa Arola Aduanas y Consignaciones, han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona.

Un acord pel qual Arola Aduanas y Consignaciones farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s’impulsen des de la Corporació tarragonina. L’empresa Arola Aduanas y Consignaciones desenvolupa la seva activitat  a l’àmbit de la logística i la gestió duanera oferint tots els serveis que els exportadors i importadors precisen per tal de situar les seves mercaderies als mercats internacionals. L’empresa també disposa d’un departament legal per a assessoria en dret duaner i Impostos Especials.

Amb els convenis Premium la institució que presideix Albert Abelló està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d’aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l’impuls de l’economia, i al servei de l’emprenedoria.​

 


Segueix-nos!

Agenda