Notícies de la Cambra

El 30 d'octubre comença el Tarragona dPintxos

Del 30 d’octubre al 8 de novembre la ciutat viurà una nova festa gastronòmica amb l’arribada de la primera edició de Tarragona dPintxos, una iniciativa que està capitanejada per la Cambra de Tarragona amb el suport de la companyia cervesera Moritz i vinyes i cellers Covides.

Durant deu dies (dos caps de setmana inclosos) els carrers i places tornaran a bullir per tal de degustar les sorprenents creacions de mig centenar d’establiments que prendran part en la primera edició del Tarragona dPintxos.

I ja que parlem de pintxos, convé tenir clares les diferències amb la tapa: “El pintxo és una creació que es menja amb la mà, mentre que la tapa requereix en determinats casos de forquilla i ganivet”, ha explicat Abelló, que ha recordat que el preu del pintxo més una cervesa Moritz o un vi de Covides s’ha fixat en dos euros.

Els qui segueixin la ruta del Tarragona dPintxos ho podran fer guiats per un complet document de mà, el “Pintxòdrom”,o bé mitjançant un dispositiu APP, específic per aquesta promoció. A través de les xarxes socials es podran seguir, també, totes les novetats, informacions i el bategar del Tarragona dPintxos.


Segueix-nos!

Agenda