Notícies de la Cambra

Garcia Riera ja és empresa Premium de la Cambra de Tarragona

Albert Abelló, President de la Cambra de Tarragona i Xavier Garcia Riera, Conseller delegat de Garcia Riera SL, han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Garcia Riera SL farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la Corporació tarragonina.

Des dels seus inicis, a mitjans dels anys seixanta, Garcia Riera SL, amb seu a Vila-seca, ha evolucionat fins a convertir-se en una de les principals empreses constructores de la província de Tarragona. La companyia s’ha posicionat entre les empreses locals i els grans grups constructors, aportant el millor de cadascun d’ells: la capacitat professional dels grans col·lectius i la proximitat en el servei, exclusiva de les pimes del sector.

Garcia Riera SL aporta solucions integrals de construcció donant atenció especial al compromís amb la qualitat, la seguretat laboral i el respecte al medi ambient. Entre la gran varietat de projectes que desenvolupa es troben edificis d’habitatges, centres educatius i administratius, hotels, parcs temàtics, obra industrial i urbanitzacions, i els serveis de manteniment per a grans complexos industrials i d’oci.


Segueix-nos!

Agenda