Notícies de la Cambra

"Big Data, el valor de les dades", conferència d'Esade Alumni a la Cambra

El 25 de novembre a les 19 hores tindrà lloc a la Cambra de Tarragona la conferència “Big Data, el valor de les dades”, organitzada pel Club Tarragona Esade Alumni i impartida pel Doctor Josep Lluís Cano, professor associat del Departament de Direcció de Sistemes d'Informació de l’escola de negocis Esade.

La nova expectativa en tecnologies de la informació s'anomena Big Data. Per a moltes empreses, el terme no és nou, sinó que ja fa temps que treballen amb grans quantitats d'informació interna i estructurada. Les organitzacions cada vegada emmagatzemen més dades de molts tipus, orígens i formats diferents, etc. La diferència és que Big Data inclou aquests tipus d'informació. Big Data respon a la pregunta de si és possible crear valor a partir d'aquestes grans bases de dades.

El Doctor Josep Lluís Cano és professor associat del Departament de Direcció de Sistemes d'Informació d'Esade. Ha estat sempre vinculat a l'assessorament de projectes de sistemes d'informació, i ha compaginat l'activitat docent amb l'activitat professional. És fundador i soci director de Analític Assessorament Empresarial. Està especialitzat en projectes de sistemes d'informació, concretament en sistemes d'informació directius en mitjanes i petites empreses, i ha assessorat, entre d'altres: Ergo Advanced Research, Laboratoris DAEN, Cambra de Lleida, Golmar Sistemas de Comunicación, Aconda Paper, Grup Vilella Rahn. Va participar com a director adjunt del projecte Fòrum Barcelona 2004 des de l'equip de Terra Networks. Ha escrit diversos casos pràctics de l'àrea de sistemes d'informació: Aventis, RACC, Aguirre i Newman, Harrah's. Ha col·laborat com a professor amb: Foment del Treball Nacional, Coordinadora de Tallers de Disminuïts Psíquics de Catalunya, Centre d'Estudis Empresarials de la Caixa de Terrassa, Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED-Cervera). És professor d'Esade des de 1989 i Doctor en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Politècnica de Catalunya.


Segueix-nos!

Agenda