Notícies de la Cambra

Xamfrà del Fòrum obté el Pintxo d'Or i guanya el Tarragona dPintxos

El Pintxo d'Or, que distingeix al guanyador absolut del Tarragona dPintxos, ha estat pel restaurant Xamfrà del Fòrum. Aquest és el resultat de les votacions que, via l’APP oficial d’aquesta iniciativa gastronòmica, ha fet el públic que ha gaudit del Tarragona dPintxos.

La Sala d’Actes de la Cambra ha estat l’escenari on s’ha reconegut als establiments més votats per cadascuna de les tres zones de pintxos. Així, el Pintxo de Plata, a la millor creació gastronòmica de la Part Alta ha estat per La Cucafera. A la zona Centre el Pintxo de Plata se l’ha endut Granja Quart d’Hora, mentre que al Serrallo el pintxo escollit pel públic ha estat el que s’ha servit a Cal Joan, que ha estat mereixedor del tercer Pintxo de Plata.

Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, ha fet una valoració molt positiva del que ha estat el Tarragona dPintxos. Tant per l’afluència de públic, l’alta qualitat de les propostes presentades i la satisfacció general que, en conjunt, han transmès aquests deu dies de festa. Abelló ha aprofitat per anunciar que la propera edició del Tarragona dTapes ja té dates: del 23 d’abril al 9 de maig.

Aquesta satisfacció s’ha traduït en més de 200.000 pintxos servits, més de 3.000 seguidors a Facebook, més de 4.000 descàrregues de l’APP oficial i específica del Tarragona dPintxos i més de 2.000 comentaris.

Tarragona dPintxos és una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de la cervesera Moritz i vins i caves Molí de Foc.

Foto de família amb els guardonats i els organitzadors d’aquesta iniciativa gastronòmica. 


Segueix-nos!

Agenda