Notícies de la Cambra

"Tècniques de venda avançades", nova sessió del Club Tarragona Esade Alumni a la Cambra

La Cambra de Tarragona acollirà el 19 de febrer a les 19 hores la conferència "Tècniques de venda avançades", a càrrec de César Piqueras, conferenciant, coach executiu certificat i autor de més de vuit llibres sobre management, lideratge i vendes. I organitzada pel Club Tarragona Esade Alumni.

Les habilitats comercials són clau per incrementar els resultats d’una organització. Les persones que interaccionen amb el client han de dominar el procés de venda i saber què fer a cada moment. En aquest seminari, millorarem la nostra capacitat comercial i l’habilitat d’influir en els nostres clients, sempre des d’una perspectiva relacional, cercant relacions comercials a llarg termini i el benefici mutu.

César Piqueras és conferenciant, coach executiu certificat i autor de més de vuit llibres sobre management, lideratge i vendes. CEO d’Excélitas Global i Excélitas Talent, i cofundador de Global Leaders. Autor dels llibres Coaching de equipos; El jardinero en la empresa. Una fábula de coaching para mejorar tus habilidades; Creer para ver. Una guía para el liderazgo personal; Venta por relación. El nuevo paradigma de las ventas; 365 técnicas comerciales; La empresa que quería salvarse y no sabía cómo; Evitando el autosabotaje; Coaching de equipos i Mentalidad ganadora. És coach executiu sènior per l’AECOP, certificador de coaches i màster en Psicologia de la Gestió d’Organitzacions per la London Metropolitan University Business School, màster i trainer en Programació Neurolingüística, màster en Teràpia Gestalt; ha realitzat el Executive Master in Business Administration i el Coaching Training Program (CTI); és coach d’organitzacions, sistemes i relacions (ORSC), i enginyer tècnic industrial. Presideix l’Associació Espanyola de Coaching a Llevant, amb més de 90 associats. Al llarg de la seva carrera professional, ha dirigit departaments de compres i de producció en el sector industrial. És docent de diverses universitats i escoles de negocis; treballa amb empreses de primer nivell; imparteix conferències, programes de desenvolupament i formació d’alt impacte per a diverses empreses i institucions. 


Segueix-nos!

Agenda