Notícies de la Cambra

La Cambra de Tarragona recolza el Pla Àngel, el curs de formació per inversors

Trobar inversors per a un projecte és la principal dificultat que els emprenedors troben i que moltes vegades condiciona la seva realització. Per altra banda, el desenvolupament de projectes locals requereix l’existència d’inversors ubicats al territori. Davant les alternatives actuals del sector financer, la inversió privada és una oportunitat molt interessant tant per inversors com per emprenedors. Per les característiques d’aquests tipus de projectes és requereix una preparació específica per invertir-hi.

El Pla Àngel, que compte amb el recolzament de la Cambra de Tarragona, és un curs de formació per inversors que es celebrarà a Tarragona a les instal·lacions de la universitat Rovira i Virgili del 22 d’abril al 20 de maig. El programa va dirigit a aquelles persones que tinguin interès en desenvolupar-se com a inversors privats o Business Angels i participar en projectes de negoci innovadors. La durada del curs serà de cinc sessions i les inscripcions estaran obertes fins al 17 d’abril a través de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. enviant dades de contacte i perfil de linkedin (o CV).

El  Pla Àngel adreçat a inversors forma part d’un programa de més ampli abast promogut per la Diputació de Tarragona. Per una banda es realitzarà un programa de formació per emprenedors/es (Pla Know How) amb la col·laboració de BCN Business Angels, Dale Carnegie, URV Emprèn i ACCIÓ. Aquest programa permetrà que els emprenedors desenvolupin els seus propis projectes i comprenguin la forma en que poden presentar-ho a inversors per tal d’aconseguir el seu suport financer. Per altra banda, la Diputació celebrarà el II Fòrum d’Inversió DIPTA.CAT que serà culminació dels programes exposats anteriorment (Pla Àngel i el programa de formació Know How). En aquest fòrum els emprenedors que hagin participat en el programa anterior tindran la oportunitat de presentar els seus projectes als inversors, entre els quals aquells que hagin participat en el programa Pla Àngel, per tal d’obtenir la seva viabilitat financera. El fòrum serà organitzat per la Diputació de Tarragona amb la col·laboració de BCN Business Angels, URV Emprèn i ACCIÓ.


Segueix-nos!

Agenda