Notícies de la Cambra

Miquel Lladó (IESE), al "Bon dia Tarragona"

Miquel Lladó, “Lecturer” de Direcció Estratègica a l’escola de negocis IESE, vindrà a la Cambra de Tarragona el 15 d’abril a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona” que organitza la Corporació tarragonina.

Lladó parlarà de “Com guanyar en temps de canvis?”.

Miquel Lladó és “Lecturer” del departament de Direcció Estratègica i director acadèmic d’alguns Custom Programs (programes dissenyats específicament per a empreses) a l’IESE.

Miquel Lladó és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona i ha cursat programes de formació directiva a l’IESE, Kellogg School of Management, Wharton School i Harvard Business School.

Imparteix classes a l’IESE des de 2009. Té una extensa trajectòria com a directiu. Ha ocupat càrrecs com el de president i conseller delegat de Sara Lee Bekery Europe, conseller delegat de Bimbo Espanya i Portugal, vicepresident de Màrqueting i Vendes de Bimbo Espanya i Portugal, vicepresident de Desenvolupament de Negoci de PepsiCo Espanya i Portugal, director de Vendes i Projectes Especials de PepsiCo Foods International (a Estats Units), entre altres. Des de maig de 2011 és director de Grupo Panasa.

Miquel Lladó compagina la docència amb la seva activitat com a consultor de gran varietat d’empreses a través de la seva pròpia firma, Peak Business Advisory. És mentor i executive coach de consellers delegats amb experiència, i de nous o potencials consellers delegats.

A més, ha pronunciat conferències a empreses i institucions d’Espanya, Portugal, Finlàndia, Bèlgica, Turquia, Eslovènia, Alemanya i Romania.

L’any 2000, l’Associació Espanyola de Directius (AED) va reconèixer la seva trajectòria amb el Premi AED al Directiu de l’Any.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra en col·laboració amb Repsol, Abertis Autopistas i CaixaBank. I el suport de Nespresso i la Diputació de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda