Notícies de la Cambra

Bon dia Tarragona: "Jump the line" i millora les vendes en un entorn canviant

Eva Santana i Josep Rom, coautors del llibre “Jump the line. Tècniques de publicitat no convencionals ” i professors a Blanquerna Universitat Ramon Llull vindran a la Cambra de Tarragona el 25 de febrer a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, organitzada per la Corporació tarragonina.

Santana i Rom ens parlaran de “Jump the line, tècniques de publicitat i vendes no convencionals”.

La publicitat al segle XXI ha canviat tant com en els vint segles anteriors. O gairebé. El màrqueting promocional, el màrqueting directe i relacional, el patrocini, el marxandatge, la publicitat en el punt de venda i la publicitat emergent o alternativa són tècniques de màrqueting que necessiten d’una campanya de publicitat o de relacions publiques per comunicar-se en mitjans massius i no massius.

D’aquesta barreja entre massius i no massius i d’aquesta combinació de tècniques, han sorgit alguns conceptes com són publicitat 360 graus, màrqueting mix, publicitat convencional, publicitat no convencional, publicitat above the line, below the line...

En l’actualitat, i des dels anys noranta, gran part d’aquestes definicions han perdut el seu sentit i ja no hi ha línies que separin el above del below. Què és convencional i què no?

Eva Santana (coordinadora del llibre) és Doctora en Publicitat i Relacions Públiques (UAB). Professora associada, coordinadora del Grau de Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting. És membre del Grup d’Investigació en Estratègia i Creativitat en Publicitat i Relacions Públiques (GRECPR) de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna de la Universitat Ramon Llull (URL).

Josep Rom (coautor del llibre) és Doctor en Publicitat i Relacions Públiques (URL). Vicedegà i director del grup d’Investigació en Estratègia i Creativitat en Publicitat i Relacions públiques (GRECPR), de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (URL).

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de la Diputació de Tarragona i Bic Graphic.


Segueix-nos!

Agenda