Notícies de la Cambra

Les Cambres catalanes donen suport a BCN World

El Consell de Cambres de Catalunya, reunit a Barcelona, ha donat suport unànime a BCN World. L’òrgan, que agrupa a les 13 Cambres de Comerç del país, s’ha fet ressò de la petició presentada per Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona, qui en nom de la Corporació tarragonina ha demanat recolzament per un projecte que és un revulsiu no només per aquest territori, sinó pel conjunt del Principat.

Suriol ha reconegut la importància del posicionament pres per les Cambres catalanes i ha recordat que “des del primer moment la Cambra de Tarragona va fer i està fent costat a BCN Word, perquè entenem que és un projecte factible i necessari que crea riquesa (llocs de treball, inversions, captació de nous visitants...) i valor, atès que complementa una oferta d’oci i esbarjo ja molt potent encapçalada per Port Aventura i el proper Ferrari Land".

"Per tant, deixar escapar aquesta inversió no entra en els nostres plantejaments. No tindria cap lògica perdre aquesta oportunitat i seria un luxe que el territori no es pot permetre, atesa la difícil situació econòmica que travessen moltes famílies i empreses. No pot ser que sempre ens estem queixant que Madrid no inverteix aquí i quan la decisió depèn de nosaltres no siguem capaços de tirar-la endavant”.

En relació a una possible consulta (expressada per la Generalitat), per conèixer el  posicionament del territori envers aquest projecte, Suriol ha assenyalat que “benvinguda sigui si ha de servir per donar embranzida i consolidar definitivament un projecte que aquí s’espera amb els braços oberts”.


Segueix-nos!

Agenda