Esdeveniments

El 17 d'abril emprendrem el vol a Uganda i Ruanda

La Cambra de Tarragona volarà el 17 d’abril al continent africà, on s’hi estarà fins el dia 23 d’abril en missió comercial.

En aquesta ocasió, els exportadors vinguts d’arreu de l’Estat i d’empreses diverses visitaran Uganda i Ruanda en una prospecció de mercats liderada per Roberto Barros, director d’Internacional de la Cambra.

Tal i com explica Barros, “es tracta de dos mercats amb uns 56 milions d'habitants. Uganda, una economia cada cop menys depenent del seu veí Kènia, està oferint moltes sorpreses agradables a les empreses que hi estan desembarcant amb nosaltres. Amb creixements del quatre al sis per cent anuals, es nota força activitat en el sector  de la construcció, agricultura, subministres mèdics, bens d'equip, vehicles, a més de molta despesa pública en Infraestructures i també un bon creixement en el sector turístic. L'agricultura és una de les principals fonts de riquesa, i un dels sectors als qui cal fer cas en aquest país. La progressiva industrialització ens obre igualment molt bones perspectives.

Vam fer la primera missió a Ruanda l’any 2012. La cooperació internacional després del genocidi de 1995 ha canviat la imatge d'aquest destí. Actualment és un dels països de tot el món que més ha millorat pel que fa a les facilitats per als negocis. Els darrers anys hem vist com començaven a importar directament sense haver de passar per distribuïdors a Kènia. Hi ha bones oportunitats en aparells i material elèctric, roba, màquines i aparells mecànics, olis essencials, perfumeria, cosmètica, begudes, productes mèdics i de laboratori, agricultura...”


Segueix-nos!

Agenda