Esdeveniments

Antonio Argandoña, IESE, el 25 d'octubre al Bon dia

Antonio Argandoña, professor emèrit d’Economia i d’Ètica de l’Empresa a l’escola de negocis IESE, vindrà a la Cambra de Tarragona el 25 d’octubre a les 9 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades Bon dia Tarragona, que organitza la Corporació tarragonina en format híbrid.

Argandoña parlarà de "Reptes i oportunitats econòmiques 2022-23".

Antonio Argandoña Rámiz és professor emèrit d'Economia i d'Ètica de l'Empresa a l'IESE.

Va rebre el seu doctorat (summa cum laude) en Economia per la Universitat de Barcelona el 1969. Catedràtic de Fonaments de l'Anàlisi Econòmica (jubilat), ha impartit classes a les universitats de Barcelona, ​​Màlaga i Navarra.

És acadèmic numerari de la Reial Acadèmia de Ciències Econòmiques i Financeres d'Espanya, president del Comitè de Normativa i Ètica Professional del Col·legi d'Economistes de Catalunya, membre de la Comissió Social Responsibility and Anti-Corruption de l'International Chamber of Commerce de París, i pertany a comitès ètics d'institucions financeres, associacions empresarials i mitjans de comunicació, així com al consell editorial de diverses publicacions científiques de prestigi internacional.

Va rebre la Medalla d'Or de la Universitat de Navarra el 2016 i va ser nomenat Col·legial de Mèrit del Col·legi d'Economistes de Catalunya el 2005, entre altres guardons.

Autor de nombrosos llibres i articles sobre macroeconomia, economia espanyola i europea, ètica aplicada a l'economia i a l'empresa, responsabilitat social corporativa i govern corporatiu.

Els Bon dia són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol, CaixaBank i Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic i Yzaguirre.


Segueix-nos!

Agenda