Esdeveniments

El 20 de novembre volarem a Sudan i Etiòpia

La Cambra de Tarragona ha programat del 20 al 26 de novembre una nova missió comercial presencial al continent africà, en concret els exportadors enfilaran les seves passes cap a Sudan i Etiòpia, en un viatge de negocis multisectorial i obert a empreses d’arreu de l’Estat.

Tal i com explica Roberto Barros, director d’Internacional de la Cambra, “després de la partició del país, Sudan està emprant grans recursos per a desenvolupar la seva agricultura, per la qual cosa aquest sector hi té grans possibilitats. També tot allò relacionat amb alimentació animal, mineria, construcció, electricitat... Amb una població de caràcter afable i hospitalari, les possibilitats de trobar socis comercials en diferents sectors són grans, ja que no reben gaires visites comercials.

Per la seva banda, Etiòpia és un país que, amb més de 100 milions d'habitants, segueix creixent a un ritme del deu per cent. Amb una economia molt vigorosa, el seu fort lideratge geopolític a la regió s'ha incrementat notablement els últims anys, i el país està rebent força inversions. El desembarcament d'empreses xineses és el que més sorprèn en arribar allí; són nombrosos els polígons industrials formats per empreses asiàtiques. L'Estat segueix fomentant molt la industrialització per reduir la forta dependència que tenen del sector agrícola. No hi ha cap dubte que serà l'economia líder a l’Àfrica de l'Est en poc temps”.


Segueix-nos!

Agenda