Esdeveniments

Tornem a Kènia, Uganda i Ruanda

Del 2 a l'11 de novembre, si la situació sanitària global així ho permet, tornarem a Kènia, Uganda i Ruanda, tres països prou ben coneguts per la Cambra de Tarragona i que, en el seu conjunt, apleguen a uns 100 milions d'habitants. La missió serà multisectorial i oberta als exportadors de tot l’Estat.

Val a dir que des del 2005, el primer any que vam anar a Kènia, ja ens vàrem trobar amb un país força més industrialitzat que la gran majoria de països africans. Creixements interessants, molta construcció i infraestructures, bones perspectives en el sector agrícola i en el turístic. Actualment ofereix molt bones oportunitats en el camp de les manufactures (sobretot pel que fa al tèxtil, cuir, calçat, i agroindústria), seguretat alimentària, agricultura, sector sanitari, i tot el que té a veure amb l’habitatge.

Uganda, una economia cada cop menys depenent del seu veí Kènia, està oferint moltes sorpreses agradables a les empreses que hi estan desembarcant amb nosaltres. Amb creixements del quatre al sis per cent anuals, es nota força activitat en el sector de la construcció, molta despesa pública en infraestructures i també un bon creixement en el sector turístic. L'agricultura és una de les principals fonts de riquesa, i un dels sectors a tenir en compte en aquest país.

La Cambra de Tarragona va organitzar la primera missió a Ruanda l’any 2012. La cooperació internacional després del Genocidi de 1995 ha canviat totalment la imatge d'aquest país, i actualment és un dels destins de tot el món que més ha millorat pel que fa a les facilitats per als negocis. En els darrers anys hem vist com començaven a importar directament sense haver de passar per distribuïdors de Kènia.


Segueix-nos!

Agenda