Esdeveniments

Joan Jané, IESE, el 19 de setembre al “Bon dia Tarragona"

Joan Jané, Senior Lecturer de Direcció de Producció, Tecnologia i Operacions de l’IESE, vindrà a la Cambra de Tarragona el 19 de setembre a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic.

Jané parlarà de “Competint amb cadenes de subministrament digitals 4.0”. I en el decurs de la seva intervenció explicarà que les tecnologies disruptives, que inclouen nous sensors, robòtica, impressió 3D, blockchain, intel·ligència artificial i 5G, creen les bases per la conversió entre el món físic i el digital, transformant les cadenes de subministrament lineals tradicionals en connectades, intel·ligents, escalables, personalitzables i àgils. Les cadenes de subministrament digitals creen avantatges competitius mitjançant la recollida d’informació distribuïda, descentralitzant la producció i personalitzant productes mitjançant solucions analítiques i digitals avançades.

Abordarà, també, el recorregut digital de la cadena de subministrament: físic-a-digital, digital a digital i digital a físic.

Joan Jané, Sènior Lecturer de Direcció de Producció, Tecnologia i Operacions a l’IESE és doctor en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i MBA per ESADE. També va desenvolupar un PDG a l’IESE i un Programa de Lideratge en Innovació per la Stanford Graduate School of Business. A més, és enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i ha estat professor associat de la UPC al programa Màster de Logística, Transport i Mobilitat.

Es va incorporar a l'IESE l'any 2012 com a Col·laborador Científic a temps parcial al Departament de Producció, Tecnologia i Operacions impartint classes en programes d'Executive Education.

Jané va iniciar la seva trajectòria professional a HP al departament d'Enginyeria de Producció i al llarg de 28 anys va desenvolupar diverses funcions directives d'Operacions en les àrees de Producció, Compres, Planificació, Supply Chain i Logística per HP a EMEA a les unitats de negoci d’impressores i ordinadors.

Les seves àrees d'especialitat són la gestió, optimització i innovació en les operacions de cadenes globals de subministrament, amb un èmfasi especial en la reenginyeria de xarxes logístiques, l'externalització d'operacions i les aliances estratègiques en operacions de fabricació i logística. També és especialista en Indústria 4.0, en noves tecnologies productives com 3D Printing, en disseny d'operacions centrades en el client i en la gestió estratègica de projectes en entorns complexos.

És autor de diversos articles i llibres en l'àmbit dels contractes logístics i ha participat en conferències i fòrums internacionals sobre producció, logística i supply chain management. Ha rebut un premi del Centre Espanyol de Logística i a més té una patent registrada a Estats Units.


Segueix-nos!

Agenda