Esdeveniments

Vols venir a fer negocis a Kènia, Uganda i Ruanda?

El proper 1 de setembre tancarem la inscripció per participar a la missió empresarial que dels dies 28 d'octubre al 7 de novembre organitzarem a Kènia, Uganda i Ruanda, en conjunt un mercat amb més de 100 milions d'habitants. Si estàs interessat en participar en aquesta nova iniciativa d’internacionalització de la Cambra de Tarragona cal que t’afanyis i t’inscriguis com més aviat millor.

Val a dir que el 2005 va ser el primer any que vam anar a Kènia. Ens vàrem trobar amb un país bastant més industrialitzat que la gran majoria de països africans. Amb forta presència d'empreses, empresaris i productes d'origen hindú, com en tota l’Àfrica de l'Est, i amb majors dificultats per entrar si ho comparem amb els països d'Àfrica Occidental.

Creixements interessants, molta construcció i infraestructures, bones perspectives en el sector agrícola i en el sector turístic. Pel que fa a la distribució, té enorme influència als països del voltant.

Uganda té una economia cada cop menys depenent del seu veí, Kenia. Està oferint moltes sorpreses agradables a les empreses que estan desembarcant amb nosaltres allí. Amb creixements del quatre al sis per cent anuals es nota força activitat en el sector de la construcció, molta despesa pública en infraestructures i també un bon creixement en turisme. L'agricultura és una de les principals fonts de riquesa, i un dels sectors als qui fer cas en aquest país.

Des de la Cambra de Tarragona vam fer la primera missió a Ruanda l’any 2012. La cooperació internacional després del genocidi de 1995 ha canviat la imatge d'aquest país, encara que segueix tenint una economia feble. No obstant això, és un dels països de tot el món que més ha millorat en les facilitats per tancar-hi negocis. Els últims anys hem vist com començaven a importar directament sense haver de passar per distribuïdors a Kènia.


Segueix-nos!

  

Agenda