Executive Education d'ESADE

esade

 

 

 

Aquest octubre començarà el segon dels tres Programes d’Executive Education que la reconeguda escola de negocis ESADE impartirà enguany a la Cambra de Tarragona.

El Programa de “Màrqueting i Vendes. Direcció Comercial” proporciona als directius participants la formació necessària, teòrica i pràctica, perquè puguin desenvolupar i actualitzar els seus coneixements sobre els mètodes i els conceptes aplicables en màrqueting i vendes; sensibilitzar-se amb les estratègies i els plantejaments competitius en entorns turbulents; compartir i debatre les tendències actuals i les futures evolucions de la gestió comercial en les empreses; establir contactes amb directius d’altres sectors o indústries que estiguin afrontant reptes similars als seus.
El Programa tindrà una durada de 100 hores, de les que 64 estaran articulades en sessions presencials i 36 seran d’aprenentatge en línia. Aquesta iniciativa s’emmarca en l’acord de col·laboració que la Cambra i ESADE han decidit consolidar i ampliar després de l’èxit assolit el 2017, quan es va organitzar per primera vegada a Tarragona, concretament a la seu de la Corporació tarragonina, un Programa complet de la reconeguda escola de negocis. Així, doncs, per enguany ESADE impartirà tres programes d’Executive Education:
  • Lideratge de persones i Direcció d’Equips (febrer de 2018)

  • Màrqueting i Vendes (abril de 2018)

  • Transformació Digital (Novembre de 2018)  + Informació

L’avantatge competitiu d’aquesta proposta, a més de la seva contrastada qualitat, rau en el fet que l’alumne gaudirà de tots els avantatges d’aquesta escola de negocis (professorat, experiència i prestigi) sense moure’s de Tarragona.

Segueix-nos!

  

Agenda