Cursos presencials

MF1328_1 : MANIPULACIÓ I MOVIMENTS AMB TRANSPALETS I CARRETONS DE MÀ

Informació del curs

  • Curs presencial de "COMERÇ I DISTRIBUCIÓ", SUBVENCIONAT

  • Del 5 al 18 de març de 2020

  • Horari: De dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 h.

  • Durada: 50h

  • Preu: Subvencionat pel SOC i finançat a càrrec del Servei públic d’Ocupació estatal

  • Col·lectiu: Prioritàriament aturats


Continguts

- Diferenciar les funcions i característiques dels equips de treball mòbils, transpalets, manuals i elèctrics, i carretons de mà utilitzats habitualment en la manipulació i els moviments de productes.

- Conduir transpalets i carretons de mà, amb seguretat i eficàcia, a partir d'ordres de moviment i repartiment, realitzant diferents maniobres i garantint l'estabilitat de la càrrega.

- Adoptar les mesures i recomanacions de seguretat i salut en la manipulació i el moviment de càrregues amb equips de treball mòbil senzills, d'acord amb les normes específiques de seguretat i salut.

- Interpretar la senyalització i les normes de circulació en manipular equips de treball mòbil, transpalet o carretó de mà, en superfícies o espais de treball diferents.

- Diferenciar els elements i criteris que cal considerar en el recorregut o la ruta de repartiment de proximitat, a partir de diferents ordres de repartiment o moviment.

- Aplicar tècniques i pautes específiques de manteniment de primer nivell i de detecció d'anomalies de transpalets, carretons o un altre equip de treball mòbil senzill, d'acord amb les especificacions del fabricant.

Objectius

Desenvolupa les seves funcions en establiments comercials: botigues, supermercats i hipermercats, per compte d’altri, o propi en el cas del repartiment de proximitat, seguint les instruccions rebudes i sota la supervisió directa d’un responsable de l’establiment o repartiment comercial. -En el sector del comerç i, en concret, en el comerç majorista i detallista, supermercats, grans superficies comercials i centres de distribució comercial. -Ocupacions o llocs de treball relacionats: Reponedors/ores d’hipermercat;Reposador/a;Repartidors/ores de proximitat a peu;Embaladors/ores, empaquetadors/ores, etiquetadors/ores a mà, preparadors/ores de comades;Auxiliar de dependent/a de comerç.

Documentació que cal aportar:

CV, DNI, de la targeta de l’atur (DARDO), acreditació formativa laboral i una foto mida carnet.

Requisits d'accés

Les persones que accedeixin a les accions formatives dels certificat de professionalitat de nivell 1 no se’ls exigiran requisits acadèmics ni professionals.

No deixis passar aquesta oportunitat, inscriu-te ara!
Inscripció On-line

Centre de Formació

EL TEU PRINCIPAL ACTIU

Segueix-nos!

     

Agenda