Cursos presencials

MF1329_1 ATENCIÓ BÁSICA AL CLIENT

Informació del curs

  • Curs presencial de "COMERÇ I DISTRIBUCIÓ", SUBVENCIONAT

  • Del 26 de febrer al 11 de març

  • Horari: De dilluns a divendres de 15.00 a 20.00 h.

  • Durada: 50h

  • Preu: Subvencionat pel SOC i finançat a càrrec del Servei públic d’Ocupació estatal

  • Col·lectiu: Prioritàriament aturats


Continguts

- Proporcionar atenció i informació operativa, estructurada i protocol·litzada al client.

- Aplicar tècniques de comunicació bàsica en situacions d'atenció i tracte diverses en funció d'elements, barreres, dificultats i alteracions diferents.

- Explicar en què consisteix l'escolta activa en un procés de comunicación efectiva i quins en són els components verbals i no verbals.

- Adoptar actituds i comportaments que proporcionin una atenció efectiva i de qualitat de servei al client en situacions senzilles d'atenció bàsica al punt de venda.

- Aplicar tècniques d'atenció bàsica en diferents situacions de demanda d'informació i sol·licitud de clients.

- Adoptar pautes de comportament assertiu i adaptar-les a situacions de reclamacions o sol·licituds de clients al punt de venda o en el repartiment a domicili.

Objectius

-Desenvolupa les seves funcions en establiments comercials: botigues, supermercats i hipermercats, per compte d’altri, o propi en el cas del repartiment de proximitat, seguint les instruccions rebudes i sota la supervisió directa d’un responsable de l’establiment o repartiment comercial. -En el sector del comerç i, en concret, en el comerç majorista i detallista, supermercats, grans superficies comercials i centres de distribució comercial. -Ocupacions o llocs de treball relacionats: Reponedors/ores d’hipermercat;Reposador/a;Repartidors/ores de proximitat a peu;Embaladors/ores, empaquetadors/ores, etiquetadors/ores a mà, preparadors/ores de comades;Auxiliar de dependent/a de comerç.

Documentació que cal aportar

CV, DNI, de la targeta de l’atur (DARDO), acreditació formativa laboral i una foto mida carnet.

Requisits d'accés

Les persones que accedeixin a les accions formatives dels certificat de professionalitat de nivell 1 no se’ls exigiran requisits acadèmics ni professionals.

No deixis passar aquesta oportunitat, inscriu-te ara!
Inscripció On-line

Centre de Formació

EL TEU PRINCIPAL ACTIU

Segueix-nos!

  

Agenda