Cursos presencials

ALEMANY A1 amb EXÀMEN OFICIAL (pendent atorgament)

Informació del curs

  • Curs presencial de "IDIOMES", SUBVENCIONAT

  • Del 02 de setembre al 30 d'octubre de 2019

  • Horari: De dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 h.

  • Durada: 150H+40HFCO+20H Pràctiques de perfeccionament

  • Col·lectiu: Prioritàriament aturats


Continguts

Continguts lexics-semantics: vocabulari bàsic, formació de paraules molt freqüents, afixes més freqüents, presentació de antònims, falsos amics més freqüents, abreviació de paraules d’ús freqüent, verbs amb partícula d’ús molt freqüent, iniciació d’algunes col·locacions bàsiques.  A.2 Continguts gramaticals:. Oració.)2. Substantius i adjectius. El nombre del substantiu: formació dels diferents tipus de plural; substantius que es usen només en plural (Die Leute). El gènere del substantiu de persones: paraules diferents per al masculí / femení (Frau-Mann); sufix -in per formar el femení (Kellner-Kellnerin). Substantius comptables i incomptables i consolidació de casos que presenten més dificultat (Leute, Geld, Papier). L'adjectiu: formes, ús i posició en l'oració. Invariabilitat per gènere i nombre.L'adjectiu modificat per l'adverbi (sehr schwa, zu klein). Determinants. Verbs. Adverbis. Representació gràfica de fonemes i sons. Continguts funcionals i Continguts discursius.

Objectius

Aconseguir un nivell elemental de comprensió oral i escrita i en expressió i interacció oral i escrita que persisteixi als alumnes intercanvis comunicatius molt simples i controlats sobre temes familiars i habituals destinats a satisfer necessitats de tipus immediats, amb parlants que s’esforcen en fer-se entendre. Aquest programa formatiu proporcionarà als alumnes la formació i l’aprenentatge en llengua alemanya necessària per a que puguin presentar-se a les probes d’acreditació oficial de nivell A1 del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCER).

Àmbit professional, sectors productius i sortides laborals de l’acció formativa

Aquest professional desenvolupa la seva activitat per compte d’altri, en qualsevol empresa o entitat del sector privat o públic, principalment en un departament d’atenció al client, un departament comercial, en una botiga/negoci on tingui contacte directe amb el clientela estrangera, a servei de recepció, realitzant les funcions a instàncies d’un responsable superior. Està present en tots els sectors productius, així com en l’Administració Pública, i destaca pel seu alt grau de transectorialitat

Documentació que cal aportar

fotocòpia DNI, de la tarja de l’atur (DARDO), acreditació formativa i laboral i una foto mida carnet.

Requisits d'accès

-16 anys complerts. -Mínim: Nivell acadèmic o de coneixements generals mínim: segon curs d'educació secundària obligatòria (ESO) o nivell equivalent a efectes acadèmics o professionals. -Sense coneixements previs d’anglès, principiant absolut.

No deixis passar aquesta oportunitat, inscriu-te ara!
Inscripció On-line

Centre de Formació

EL TEU PRINCIPAL ACTIU

Segueix-nos!

  

Agenda