Cursos presencials

FRANCÈS A1 amb EXÀMEN OFICIAL ( pendent atorgament)

Informació del curs

  • Curs presencial de "IDIOMES", SUBVENCIONAT

  • Del 08 d'abril al 4 de juliol de 2019

  • Horari: De dilluns a divendres de 15.00 a 20.00 h.

  • Durada: 150H+40HFCO+20H Pràctiques de perfeccionament

  • Col·lectiu: Prioritàriament aturats


Continguts

Es pretén l'adquisició d'un repertori molt bàsic d'expressions senzilles relatives a dades personals i a necessitats de tipus concret i la capacitat per utilitzar-lo en els diferents àmbits, personal, públic, professional i educatiu, de manera que els permeti actuar, interactuar i reaccionar el més ràpid possible en un mitjà francòfon o amb interlocutors francòfons, al voltant de les

"Tasques" més corrents de la vida quotidiana i professional. En tot cas, caldrà tenir en compte en quins àmbits hauran d'intervenir els participants i adaptar-se el més possible a les necessitats immediates i inquietuds del grup.

Els continguts tenen com a objectiu l'adquisició d'un control limitat sobre unes poques estructures gramaticals i sintàctiques senzilles dins d'un repertori après.

Objectius

Comprendre i utilitzar expressions quotidianes d'ús molt freqüent així com frases senzilles destinades a satisfer les primeres necessitats. Presentar-se a si mateix i als altres, demanar i donar informació personal bàsica sobre el seu domicili, les seves pertinences i les persones que coneix. Relacionar-se de manera senzilla a condició que l'altra persona parli a poc a poc i amb claredat i estigui disposada a ajudar.

Aquest programa formatiu proporcionarà als alumnes la formació i l'aprenentatge en llengua francesa necessaris perquè puguin presentar-se a les proves d'acreditació oficial del nivell A1 del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCERL).

Àmbit professional, sectors productius i sortides laborals de l’acció formativa

Aquest professional desenvolupa la seva activitat per compte d’altri, en qualsevol empresa o entitat del sector privat o públic, principalment en un departament d’atenció al client, un departament comercial, en una botiga/negoci on tingui contacte directe amb el clientela estrangera, a servei de recepció, realitzant les funcions a instàncies d’un responsable superior. Està present en tots els sectors productius, així com en l’Administració Pública, i destaca pel seu alt grau de transectorialitat.

Documentació que cal aportar

CV, DNI, de la targeta de l’atur (DARDO), acreditació formativa i laboral i una foto mida carnet.

Requisits d'accés

-16 anys complerts -Mínim: Nivell acadèmic o de coneixements generals mínim: segon curs d'educació secundària obligatòria (ESO) o nivell equivalent a efectes acadèmics o professionals -Sense coneixements previs d’anglès, principiant absolut.

No deixis passar aquesta oportunitat, inscriu-te ara!
Inscripció On-line

Centre de Formació

EL TEU PRINCIPAL ACTIU

Segueix-nos!

  

Agenda