Cursos presencials

Programa de transformació digital

Informació del curs

  • Curs presencial de "ESADE", EXECUTIVE EDUCATION

  • Del 13 de novembre a l'11 de desembre de 2018

  • Horari: Dimarts de 9 a 14 h. i de 15,30 a 18,30 h. (Inclou dinar)

  • Durada: 40 hores


Continguts

El món digital

La velocitat i l’acceleració del canvi: la digitalització.La gran indústria digital. La disrupció de les indústries tradicionals. Nous models de negoci. El nou esquema de generació de valor. El capital risc i l’ecosistema de start-ups. Fintech. Martech. Insurtech…

Seguretat digital. Aspectes legals

Entorns Cloud vs. On-prem: redundància, disponibilitat, persistència. Ciberseguretat. L’Esquema Nacional de Seguretat (ENS). Els sistemes d’intel·ligència web. Els sistemes de gestió integral de la seguretat física (PSIM). Els sistemes de xifrat, encriptació, pseudonimització i confidencialitat. La privacitat: GDPR, HIPPA... Els mitjans de pagament: PCI, DSS. Les legislacions sectorials: MiFID I i II (Europa), FCA (Regne Unit), Dodd Frank Act (Estats Units)...

Les tecnologies emergents

Everything as a Service: SaaS, IaaS, PaaS. Internet of Things. Smart everything. Artificial Intel: Machine Learning, Deep Learning, Computer Vision y VPAs. La revolución de Blockchain. Virtual and Augmented Reality. Quantum computing.

El màrqueting digital

Conceptes fonamentals. Mètriques i analítica Web. Màrqueting en els cercadors: SEU i SEM. Display advertising. Targeting clàssic. Programmatic i RTB. Xarxes socials. Vídeo. Mòbil i màrqueting de proximitat: beacons. E-mail marketing. Marketing automation.

Liderant la Disrupció. La gestió del canvi

Competències digitals. Eines que la gestió del talent posa a disposició per gestionar l’entorn disruptiu (organització dual, storytelling, tecnologies Agile, etc.). Gestió del canvi

Comerç electrònic i venda omnicanal

Venda online vs. offline. Omnicanalitat: quan, com i per què. Tecnologia a les botigues físiques: in-store analytics, sistemes de gestió integral. App vs. web. Construcció de pàgines web. Gestors de continguts. Optimització de conversions.

Objectius

• Entendre el nou món digital, els actors principals i per què hi estem immersos.

• Ser capaç de distingir el gra de la palla i gestionar amb èxit la sobrecàrrega d’informació digital.

• Conèixer els nous esquemes de creació de valor empresarials i com fer-los possibles o abordar-los.

• Obtenir una visió realista, objectiva i completa del màrqueting digital, dominantne els aspectes i les mètriques clau.

• Posar-se al dia de les últimes novetats, des del punt de vista legal, que afecten fonamentalment a temes de protecció de dades i seguretat de la informació.

• Posar en la perspectiva adequada l’online i l’offline, coneixent les últimes tecnologies que faciliten la venda omnicanal.

• Conèixer les eines que el lideratge i la gestió del canvi (change management) aporten per facilitar la gestió disruptiva de l’entorn digital.

Metodologia

A causa dels cicles tecnològics cada vegada més curts i del dinamisme continu de les matèries cobertes, el professor es converteix en un instructor que durant les sessions serveix fonamentalment de guia per al descobriment del context de transformació digital actual en tots els seus aspectes, cosa que a més afavoreix el contrast constant de l’experiència entre els professors i els participants. L’alumne s’exposa a una perspectiva crítica i realista del nou món digital, alhora que se li sacseja la zona de confort i se l’anima a establir prioritats de transformació en l’àmbit personal i a la seva pròpia empresa.

En les sessions de treball amb el professorat, sempre es fa èmfasi especialment en l’aplicació pràctica immediata dels coneixements adquirits.

I, atès que la informació que no s’assimila no es converteix en coneixement i aviat passa al bagul dels records, l’aprenentatge esdevé en aquest cas un procés continu que no s’atura en cap cas en acabar el programa. Ben al contrari, es proporcionen una sèrie de recursos i fonts d’informació que a posteriori permeten continuar el desenvolupament i l’aplicació de les eines i models analitzats a classe.

Participants

El programa s’adreça a executius de qualsevol disciplina, interessats a obtenir una ràpida actualització digital de 360º que els permeti aportar valor immediatament a les seves organitzacions i en el desenvolupament de les seves carreres professionals, a curt i a mitjà termini.

Preu

4.200 € 

3.780 € Membres de ESADE Alumni i Socis Premium

3.990 € Socis Professional

Professorat

Direcció del Programa:

Víctor Magariño Conseller i director de Màrqueting i Vendes en Comunycarse, S.L. Consultor Digital. www.linkedin.com/in/victormagarino/

Andrés Raya Director acadèmic de Custom Programs d‘ESADE. www.linkedin.com/in/andresraya/

Professorat:

Josep Lluís Cano - www.linkedin.com/in/josep-llu%C3%ADs-cano-giner-572336

Antonio Delgado - www.linkedin.com/in/antoniodelgadoplanas

Jaume Hugas - www.linkedin.com/in/jaumehugas/


No deixis passar aquesta oportunitat, inscriu-te ara!
Inscripció On-line

Imparteix

Centre de Formació

EL TEU PRINCIPAL ACTIU

Segueix-nos!

  

Agenda