Cursos presencials

ANGLÈS A1 amb EXAMEN OFICIAL( pendent atorgament)

Informació del curs

 • Curs presencial de "IDIOMES", SUBVENCIONAT

 • 28 d'octubre al 20 de desembre de 2019

 • Horari: De dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 h.

 • Durada: 150H+40HFCO+20H Pràctiques de perfeccionament

 • Col·lectiu: Prioritàriament aturats


Continguts

 • 1. Vocabulari bàsic relacionat amb:
  Identificació personal, Habitatge, llar i entorn, ciutat / camp, zona on que viu (el barri i la ciutat), regió, país. Activitats de la vida diària. Temps lliure i oci. Viatges: transport públic: aeroport, estacions de tren, autobús, metro, taxi. Relacions humanes i socials: família, amistats, vida social: cites, reunions, invitacions, contactes per correspondència. Educació i formació: estudis, assignatures. Compres i activitats comercials. Alimentació: tipus de menjar i beguda, plats típics, hàbits dietètics, menús, locals de menjars i begudes. Béns i serveis. Llengua i comunicació. Clima, condicions atmosfèriques i medi ambient: estacions, temperatura, fenòmens atmosfèrics més comuns.
  2. Formació de paraules molt freqüents: girlfriend, policeman.
  3. Afixos més freqüents: cleaner, Unhappy, impossible.
  4. Presentació d’antònims (tall-short) i paraules de significat pròxim (table, desk).
  5. Falsos amics més freqüents (conductor, library).
  6. Abreviació de paraules d’ús freqüent (bike, fridge).
  7. Verbs amb partícula d’ús molt freqüent (get up, menja in).
  8. Iniciació d’algunes col·locacions
  9. Oració
  10. Noms i adjectius
  11. Determinants
  12. Verbs
  13. Pronoms
  14. Continguts ortogràfics, fonètics i
  fonològics, funcionals i discursius

Objectius

Extreure el sentit general, la informació essencial, els punts principals i la informació específica de textos orals breus, en contextos no interactius, d’estructura senzilla i lèxic d’ús freqüent, sobre assumptes quotidians, transmesos de viva veu o per mitjans tècnics, articulats amb claredat a una velocitat lenta, amb una bona qualitat de so, i en un registre formal o neutre.
Extreure el sentit general, la informació essencial, els punts principals i la informació específica de textos escrits breus, d’estructura senzilla i lèxic d’ús freqüent, en un registre formal o neutre, sobre assumptes quotidians, i pot rellegir quan ho necessiti.

Àmbit professional, sectors productius i sortides laborals de l’acció formativa…

Aquest professional desenvolupa la seva activitat per compte d’altri, en qualsevol empresa o entitat del sector privat o públic, principalment en un departament d’atenció al client, un departament comercial, en una botiga/negoci on tingui contacte directe amb el clientela estrangera, a servei de recepció, realitzant les funcions a instàncies d’un responsable superior. Està present en tots els sectors productius, així com en l’Administració Pública, i destaca pel seu alt grau de transectorialitat

Requisits d'accés

- 16 anys complerts. -Mínim: Nivell acadèmic o de coneixements generals mínim: segon curs d'educació secundària obligatòria (ESO) o nivell equivalent a efectes acadèmics o professionals. No es requereixen coneixements previs de la llengua.

No deixis passar aquesta oportunitat, inscriu-te ara!
Inscripció On-line

Centre de Formació

EL TEU PRINCIPAL ACTIU

Segueix-nos!

     

Agenda