Cursos presencials

ANGLÈS B1 amb EXAMEN OFICIAL ( pendent atorgament)

Informació del curs

  • Curs presencial de "IDIOMES", SUBVENCIONAT

  • del 16 de març al 16 de juny de 2020

  • Horari: De dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 h.

  • Durada: 200hores + 20 hores de pràctiques de perfeccionament + 40 formació complementària

  • Col·lectiu: Prioritàriament aturats


Continguts

Ampliació del vocabulari i expressions freqüents relacionades amb les situacions, formals i informals. Formació de paraules. Significats. Tipus d’oracions. Noms, adjectius i altres complements del nom. Determinants. Pronoms. Verbs. Adverbis. Conjuncions, locucions i preposicions.

Àmbit professional, sectors productius i sortides laborals de l’acció formativa…

Aquest professional desenvolupa la seva activitat per compte d’altri, en qualsevol empresa o entitat del sector privat o públic, principalment en un departament d’atenció al client, un departament comercial, en una botiga/negoci on tingui contacte directe amb el clientela estrangera, a servei de recepció, realitzant les funcions a instàncies d’un responsable superior. Està present en tots els sectors productius, així com en l’Administració Pública, i destaca pel seu alt grau de transectorialitat.

Requisits d'accés

- 16 anys complerts. - Mínim: Nivell acadèmic o de coneixements generals mínim: segon curs d'educació secundària obligatòria (ESO) o nivell equivalent a efectes acadèmics o professionals. - Nivell A2 acreditat o contrastable mitjançant proba de nivell.

No deixis passar aquesta oportunitat, inscriu-te ara!
Inscripció On-line

Centre de Formació

EL TEU PRINCIPAL ACTIU

Segueix-nos!

     

Agenda