Cursos presencials

Anglès A2 amb EXAMEN OFICIAL

Informació del curs

  • Curs presencial de "IDIOMES", SUBVENCIONAT

  • 28 d'octubre de 2019 al 10 de gener de 2020

  • Horari: De dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 h.

  • Durada: 150H+40HFCO+20H Pràctiques de perfeccionament

  • Col·lectiu: Prioritàriament aturats


Continguts

Identificació personal, Habitatge, llar i entorn, ciutat / camp, zona on que viu (el barri i la ciutat), regió, país. Activitats de la vida diària. Temps lliure i oci. Viatges: transport públic: aeroport, estacions de tren, autobús, metro, taxi. Relacions humanes i socials: família, amistats, vida social: cites, reunions, invitacions, contactes per correspondència. Educació i formació: estudis, assignatures. Compres i activitats comercials. Alimentació: tipus de menjar i beguda, plats típics, hàbits dietètics, menús, locals de menjars i begudes. Béns i serveis. Llengua i comunicació. Clima, condicions atmosfèriques i medi ambient: estacions, temperatura, fenòmens atmosfèrics més comuns.

Objectius

Capacitar l’alumnat per utilitzar l’idioma de forma senzilla però adequada i eficaç, sent capaç de comprendre, expressar-se i interactuar, tant en forma parlada com escrita, en situacions quotidianes, que requereixin comprendre i produir textos breus, en diversos registres i en llengua estàndard, que versin sobre aspectes bàsics concrets de temes generals i que continguin expressions, estructures i lèxic d’ús freqüent.Aquest programa formatiu proporcionarà als alumens la formació i l’aprenentatge en llengua anglesa necessària perquè puguin presentar-se a les proves d’acreditació oficial del nivell A2 del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCERL).

Àmbit professional, sectors productius i sortides laborals de l’acció formativa…

Aquest professional desenvolupa la seva activitat per compte d’altri, en qualsevol empresa o entitat del sector privat o públic, principalment en un departament d’atenció al client, un departament comercial, en una botiga/negoci on tingui contacte directe amb el clientela estrangera, a servei de recepció, realitzant les funcions a instàncies d’un responsable superior. Està present en tots els sectors productius, així com en l’Administració Pública, i destaca pel seu alt grau de transectorialitat

Requisits d'accés

- 16 anys complerts. - Mínim: Nivell acadèmic o de coneixements generals mínim: segon curs d'educació secundària obligatòria (ESO) o nivell equivalent a efectes acadèmics o professionals. - Nivell A1 acreditat o contrastable mitjançant proba de nivell.

No deixis passar aquesta oportunitat, inscriu-te ara!
Inscripció On-line

Centre de Formació

EL TEU PRINCIPAL ACTIU

Segueix-nos!

     

Agenda