Formació i talentCursos Presencials > Dades del curs

Dades del curs:

ACTIVITATS AUXILIARS DE COMERÇ
01/02/2018
Dates:
Del 1 de febrer al 26 d'abril de 2018
Horari:
De dilluns a divendres de 15 a 20 h.
Durada:
270 hores + 40 hores pràctiques
Col.lectiu:
Prioritàriament aturats
Preu:
Subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya

Objectius:

Realitzar activitats auxiliars de reposició i condicionament al punt de venda i en el repartiment de proximitat, seguint les instruccions i els criteris establerts, utilitzant l’equip necessari, respectant les normes de seguretat i salut, i prestant, en cas necessari, atenció i información protocol.litzada i estructurada al client al punt de venda o en el servei de repartiment de proximitat.

Continguts:

M1- OPERACIONS AUXILIARS AL PUNT DE VENDA 

 

M2- (Transversal) PREPARACIÓ DE COMANDES 

 

M3-MANIPULACIÓ I MOVIMENTS AMB TRANSPALETS I CARRETONS DE MÀ.        

 

M4-ATENCIÓ BÀSICA AL CLIENT 

 

Àmbit professional, sectors productius i sortides laborals de l’acció formativa...
-Desenvolupa les seves funcions en establiments comercials: botigues, supermercats i hipermercats, per compte d’altri, o propi en el cas del repartiment de proximitat, seguint les instruccions rebudes i sota la supervisió directa d’un responsable de l’establiment o repartiment comercial.

-En el sector del comerç i, en concret, en el comerç majorista i detallista, supermercats, grans superficies comercials i centres de distribució comercial.

-Ocupacions o llocs de treball relacionats: Reponedors/ores d’hipermercat;Reposador/a;Repartidors/ores de proximitat a peu;Embaladors/ores, empaquetadors/ores, etiquetadors/ores a mà, preparadors/ores de comades;Auxiliar de dependent/a de comerç.
Inscripció:
Aquest curs està subvencionat