Aquest lloc web utilitza cookies per oferir una experiència d'usuari més personalitzada. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
Pot obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.
X

Audio / Video

Audio / Video:

Arrenca el Tarragona dPintxos
29/10/2014

La Cambra de Tarragona torna a innovar reinventant el format que fa sis anys va revolucionar les rutes gastronòmiques d’arreu de Catalunya. Aquesta vegada la corporació tarragonina aposta pels pintxos, unes racions més petites que les tapes i que durant deu dies (del 30 d’octubre al 8 de novembre), de ben segur que tornaran a revolucionar la ciutat. Tarragona dPintxos és una iniciativa de la Cambra de Tarragona, amb el suport de Moritz i Covides.

 

Tornar al llistat
Lliurament dels Premis a la Internacionalització
09/10/2014

Antoni Brufau, president de Repsol, ha lliurat els Premis a la Internacionalització en nom de la Cambra de Tarragona. Solarca, Fluor i Vopak Terquimsa han estat en l’edició d’enguany les tres empreses distingides per la Corporació tarragonina.

 

Tornar al llistat
La directora de l'Icaen, al "Bon dia Tarragona"
08/10/2014

Maite Masià i Ayala, directora de l’Institut Català d’Energia (Icaen), ha pres part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina. Masià ha parlat de “Energia: costos i oportunitats de negoci per a les empreses”.

 

Tornar al llistat
Presentació del primer Tarragona dPintxos
25/09/2014

Del 30 d’octubre al 8 de novembre la ciutat bullirà amb la nova ruta gastronòmica:  Tarragona dPintxos. Una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb la col·laboració de la cervesera Moritz i vinyes i cellers Covides. Mig centenar de restauradors hi prendran part.

 

Tornar al llistat
El president de Renfe, a la Cambra
18/07/2014

El president de Renfe, Julio Gómez Pomar, ha visitat la ciutat per participar al “Bon dia Tarragona” de la Cambra i ha fet cinc cèntims als assistents de l’estat actual de la companyia ferroviària i ha donat la seva opinió sobre la liberalització que patirà el servei.

 

Tornar al llistat
El futur de les infraestructures de telecomunicacions
04/07/2014

Tobías Martínez, director general d’Abertis Telecom, ha participat en el Bon dia Tarragona que organitza la Cambra de Comerç de Tarragona explicant les claus de les “infraestructures de telecomunicacions i els escenaris de futur”. Abertis Telecom dóna servei a mitjans de comunicació (televisió i ràdio), a operadors de telefonia i a l’administració (Mossos d’Esquadra i Bombers, entre altres). Amb aquest mercat tan divers, Tobías Martínez recorda que cal optimitzar les infraestructures i de l’aportació pública en la seva implantació.

 

Tornar al llistat
El creixent potencial d’Àfrica
29/04/2014

La Cambra és un referent en les missions empresarials africanes. Lluís G. Renart ho ha confirmat, en el marc del “Bon dia Tarragona” i ha donat algunes claus als emprenedors que vulguin invertir al continent africà. El director de The Africa Initiative at IESE aposta perquè les empreses "posin el radar a l'Àfrica".

 

Tornar al llistat
L'empenta econòmica del Circuit de Barcelona Catalunya
31/03/2014

Salvador Servià, actual director general del Circuit de Catalunya a Montmeló, ha protagonitzat una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, sota l'atenta mirada d'empresaris i aficionats al món del motor de la ciutat. El divuit vegades participant al Dakar, i un dels noms mítics de l'automobilisme català, ha fet cinc cèntims de la seva experiència vital i ha explicat algunes de les claus de la gestió del circuit que acull els grans premis de Fórmula 1 i Moto GP.

 

Tornar al llistat
“Quina recuperació ens espera?”
06/02/2014

Roberto Ruiz Scholtes, director d’Estratègia a Espanya del grup bancari i financer UBS, en el decurs de la seva intervenció al cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol i Abertis Autopistas. I la col·laboració de Nespresso i la Diputació de Tarragona.

 

Tornar al llistat
Germà Bel ha presentat "Anatomia d'un desengany" en el marc del "Bon dia Tarragona" de la Cambra
09/01/2014

L’economista Germà Bel ha vingut a la Cambra de Tarragona per tal de presentar el seu darrer treball, “Anatomia d’un desengany” en el marc del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina amb el suport de Repsol i Abertis Autopistas. I la col·laboració de Nespresso i la Diputació de Tarragona.

 

Tornar al llistat
"Catalunya-Espanya, una relació de futur", amb Salvador Cardús i Sergi Rovira
11/12/2013
L'emprenedor Dídac Lee, al "Bon dia Tarragona"
27/11/2013
Jordi Hereu, al "Bon dia Tarragona" de la Cambra.
14/11/2013
Jaime García-Legaz, Secretari d'Estat de Comerç, a la Cambra
11/11/2013
Unes tisores gegants per la ministra de Foment
26/10/2012

El Consell de Cambres de Catalunya ha protagonitzat avui un acte per reivindicar l’immediata execució de les obres a l’A-27, una infraestructura que porta una demora de més de 35 anys i que és imprescindible per garantir la competitivitat de les empreses i la mobilitat de les persones.

Els presidents de les Cambres catalanes reunits a Mas Folch, al terme municipal de Constantí, han donat suport a un manifest conjunt en el que es reclama la immediata posada en marxa d’unes obres que ens ha de permetre gaudir d’una artèria llargament esperada que  enllaçarà Tarragona amb Sant Sebastià. Alhora que han denunciat que, incomprensiblement, els Pressupostos Generals de l’Estat un any més no han prioritzar aquesta inversió.

En un to clarament reivindicatiu, però sense perdre ni l’humor ni les formes, els presidents de les cambres catalanes han anunciat que li faran arribar a Ana Pastor, ministra de Foment, unes tisores gegants per incentivar i ajudar a la seva administració a que sigui més sensible amb les necessitats d’aquests territoris. “Li volem posar les coses fàcils, per la qual cosa les tisores ja les posem nosaltres. Que no sigui dit que la inauguració es demora per no tenir unes bones tisores inaugurals”. L’obsequi es completarà amb un embalatge on hi destaca també la reproducció d’un segell de fa més de 35 anys, on hi apareix el dibuix d’un carro.

Miquel Valls, president de la Cambra de Barcelona i president del Consell de Cambres de Catalunya, que no ha pogut assistir a l’acte ha fet arribar una carta de suport a aquesta reivindicació.

Tornar al llistat
“La Nit del 125”
19/10/2012

Un miler de persones han donat suport a la Cambra de Tarragona a “La Nit del 125”, l’acte central en l’any de la celebració del 125 aniversari de la Corporació tarragonina. Una vetllada encapçala per Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya i que ha aplegat als principals representants empresarials, econòmics i socials de les Comarques de Tarragona.

Tornar al llistat
La història de la Cambra de Tarragona en imatges
18/10/2012

El 4 d’abril de 1887 es va constituir la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona. En aquests 125 anys la Cambra de Tarragona ha contribuït decisivament a la dinamització de l’economia i l’impuls de l’emprenedoria. Aquest viatge a través de la història en imatges posa de manifest els moments més rellevants.

Tornar al llistat
Entrevista a Albert Abelló, president de la Cambra, a Tarragona21
30/07/2012
Presentació del IV Tarragona dTapes.
16/04/2012

IV Tarragona dTapes. 2012  Del 19 d'abril al 6 de maig

Organitza: Cambra de Tarragona i AEH

Tornar al llistat
L'Entrevista: Albert Abelló
14/03/2012

L'Entrevista: Albert Abelló
President de la Cambra de Comerç de Tarragona

Tornar al llistat
Tarragona Restaurant Wine 2011
16/05/2012

 

Organitzat per la Cambra de Tarragona

 

Tornar al llistat