Notícies

Notícies:

Al "Bon dia" parlarem de prevenció de riscos laborals i inspecció del treball
16/05/2016

Antonio Jiménez Piquero, inspector de Treball i Seguretat Social i cap d’Àrea Territorial de la ITC a les Terres de l’Ebre, vindrà a la Cambra de Tarragona el 25 de maig a les 8,45 hores per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina amb Salut i Treball.

Jiménez parlarà de “Criteris d’actuació de la Inspecció de Treball en matèria de prevenció de riscos laborals”. En el decurs de la seva intervenció parlarà sobre si la Inspecció de Treball té uns criteris comuns i homogenis d’actuació. Es recordaran les obligacions més comunes de les empreses en aquesta matèria i es repassaran les campanyes que la ITC realitza enguany.

Antonio Jiménez és Graduat Social per la Universitat de Saragossa i Llicenciat en Ciències del Treball per la Universitat Oberta de Catalunya.

Funcionari del Cos de Subinspectors de Treball i Seguretat entre 1992 i 2009 (Actualment en situació d’excedència voluntària per incompatibilitats).

Funcionari del Cos Superior d’Inspectors de Treball i Seguretat Social des de 2009.

Cap d’Àrea Territorial de les Terres de l’Ebre des de 2011.

PDI de Dret Sindical  a la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona des de 2011.

Àrbitre d’eleccions sindicals des de febrer de 2014.

Membre del Tribunal d’oposició al Cos d’Inspectors de Treball i Seguretat Social a les convocatòries de 2014 i 2015.

Els Bon dia Tarragona són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Big Graphic.

 

VINCLES D'INTERES
Inscripció online

Tornar al llistat