Notícies

Notícies:

El Conseller Baiget posa en valor les accions d'internacionalització de la Cambra
01/04/2016

Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, ha visitat la Cambra de Tarragona on ha estat rebut pel seu president, Andreu Suriol. La trobada institucional ha servit també per posar damunt la taula i repassar aspectes estratègics de territori.

El format de la visita ha estat una reunió de treball en la que per part del Govern català hi ha pres part el mateix Baiget, acompanyat per Joan Aregio, secretari d’Empresa i Coneixement i Carme Mansilla, directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a Tarragona. Per part de la Cambra, a més de Suriol, hi ha participat, Josep Martí, vicepresident primer; Josep Font, vicepresident segon; Lluís Rullán, membre del Comitè Executiu; Josep Ramon Gispert, secretari general i Daniel Martín, director gerent.

El conseller, que ha demostrat tenir un bon coneixement de la realitat cameral i del seu pes específic dins el teixit productiu, ha posat en valor les accions a favor de la internacionalització de les empreses que s’impulsen des de la Corporació tarragonina i ha encoratjat a seguir amb aquesta tasca. El creixent pes de la formació, com a element estratègic per la millora de la competitivitat, i la nova llei de les Cambres catalanes han estat altres dels assumptes que s’han abordat.

Andreu Suriol ha aprofitat per dir que, en clau de territori, la Cambra se sent molt amoïnada per unes imprescindibles inversions en infraestructures viàries i ferroviàries que no arriben; la manca de definició i els retards acumulats pel que fa al projecte de BCN World. I els costos energètics per a les empreses, que comporten risc de deslocalitzacions. 

Tornar al llistat