Notícies

Notícies:

"Les tres causes per les quals avui fracassen les empreses. I com enfrontar-nos-hi"
28/03/2016

Miguel Àngel Ariño, professor d’Anàlisi de Decisions i Anàlisi de Situacions de Negoci a l’IESE, vindrà a la Cambra de Tarragona el 7 d’abril a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina.

Ariño parlarà de “Les tres causes per les quals avui fracassen les empreses. I com enfrontar-nos-hi”.

Les empreses dissenyen estratègies i concentren tots els seus esforços en materialitzar-les amb èxit. Amb menys freqüència, però, es preocupen d’establir plans d’acció per evitar que aquestes estratègies fracassin o per a gestionar les conseqüències negatives que es produeixen quan l’estratègia definida no dóna els resultats esperats.

En el decurs del “Bon dia” es tractaran els tres tipus de riscos als que s’enfronta tota estratègia, veurem com identificar-los, neutralitzar-los quan sigui possible, i quan no ho sigui, gestionar de la millor manera possible les conseqüències adverses.

Miguel A. Ariño és Professor Ordinari del Departament d’Anàlisi de Decisions. Les seves investigacions actuals se centren en la presa de decisions i el govern d’organitzacions. És doctor en Ciències Matemàtiques per la Universitat de Barcelona (UB) i ha impartit classes en aquesta universitat, a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i a la Universidad Carlos III de Madrid. És també professor visitant a d’altres institucions internacionals com la CEIBS (China Europe International Business School) i la HKUST Business School (Hong Kong University of Science and Technology).

Ha publicat articles a revistes no només de l’àmbit acadèmic. És autor del llibre Toma de decisiones y gobierno de organizaciones (Ed. Deusto, 2005) i coautor, junt amb  Pablo Maella, de Iceberg a la Vista. Principios para tomar decisiones sin hundirse (Empresa Activa, 2010). També és autor del blog http://miguelarino.com/ 

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic.

 

VINCLES D'INTERES
Inscripció online

Tornar al llistat