Notícies

Notícies:

"Com prendre decisions estratègiques i no morir en l'intent"
03/04/2016

Marcel Planellas, professor del Departament de Direcció General i Estratègia de l’escola de negocis Esade, vindrà a la Cambra de Tarragona el 14 d’abril a les 19 hores convidat pel Club Tarragona Esade Alumni.

Planellas parlarà de "Com prendre decisions estratègiques i no morir en l'intent".

Marcel Planellas és professor del Departament de Direcció General i Estratègia d’Esade Business School des del 1986, on ha impartit classes sobre estratègia i iniciativa empresarial en diversos programes i en diferents països. És Llicenciat en Història Moderna i Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials. Com a consultor ha dirigit processos de reflexió estratègica i ha estat conseller independent. Els seus llibres més recents són Emprender es posible (Deusto) i Las decisiones estratégicas (Connecta). Pots seguir-ne els comentaris sobre estratègies a Twitter (@marcelplanellas) i al seu blog www.marcelplanellas.com.

Les empreses i les organitzacions es construeixen a partir de les decisions estratègiques dels seus directius i propietaris. Però no totes les decisions tenen la mateixa importància. Hi ha decisions que marquen un camí i tenen un impacte a llarg termini: són les decisions estratègiques.

Les empreses del segle XXI necessiten cada cop més directius i propietaris que sàpiguen pensar i fer estratègicament. Aquest procés de presa de decisions té una part d'art i una altra de ciència. El directiu professional ha de conèixer i saber utilitzar la ciència de les decisions estratègiques.

VINCLES D'INTERES
Més informació i inscripció online

Tornar al llistat