Notícies

Notícies:

Bon dia Tarragona: "Riscs i oportunitats d'invertir a Egipte"
21/09/2015

Yehia Halim, Conseller Comercial d’Egipte a Barcelona, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 2 d’octubre a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina.

El diplomàtic, adscrit a l’Ambaixada d’Egipte a Espanya, parlarà de: “Risks and opportunities: Trade and Investment on Egypt”. Val a dir que la intervenció serà en anglès.

Yehia Halim és Conseller Comercial d'Egipte a Barcelona des d'octubre de 2014. Anteriorment ha servit a l'Ambaixada d'Egipte a Washington, el Consolat d'Egipte a Hong Kong i l'Ambaixada d'Egipte a Beijing. Ha treballat, també, pel Ministeri de Comerç Exterior a Egipte com Agregat comercial i Cap dels diferents departaments de comerç internacional (Unitat Egipte SGP i del Departament d'Àsia).

Halim ha cursat un MBA als Estats Units i és candidat a doctor per la Universitat George Washington.

Intervindrà també Sabry Nasr, Senior ICT Project Manager, Suez Canal Authority.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol, Abertis Autopistas i CaixaBank. I la col·laboració de Nespresso, AC Hotels i Diputació de Tarragona i Bic Graphic.

 

VINCLES D'INTERES
Inscripció online

Tornar al llistat