Notícies

Notícies:

Veolia, nova empresa Premium de la Cambra de Tarragona
02/07/2015

Andreu Suriol, President de la Cambra de Tarragona, ha signat amb Miquel Àngel Cerdà, Director General de Veolia Serveis Catalunya i Jordi Serra, Adjunt a la Direcció General, el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Veolia farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s’impulsen des de la Corporació tarragonina.

Veolia Serveis Catalunya és una empresa amb més de 30 anys de presència a Catalunya i amb un equip de 500 professionals, dedicada al manteniment i a l’estalvi i eficiència energètica de grans instal·lacions. Està integrada dins la companyia multinacional francesa Veolia amb 160 anys d’història, present als cinc continents i amb més de 200.000 col·laboradors, que ofereix  solucions i serveis en aigua, residus i energia.

A Veolia Serveis Catalunya s’analitzen les oportunitats de millora de l’eficiència en el manteniment i el consum de l’energia, assumint els compromisos de servei i d’estalvi en el marc de contractes de garanties de resultats amb solucions innovadores i de finançament de les inversions necessàries. Aquest model és especialment útil i interessant pel sector industrial, a l’hora de reduir els costos econòmics i els consums necessaris pel seu procés productiu (vapor, fred, calor,… ).

Des de Veolia es vol reiterar el compromís amb les comarques tarragonines, aportant l’experiència de servei i el coneixement a la contribució de valor de les empreses.

Tornar al llistat