Notícies

Notícies:

El 3 de juliol la Cambra organitzarà un BNE amb exportadors d'arreu de l'Estat
23/06/2015

El 3 de juliol tindrà lloc un dels esdeveniments de foment de la internacionalització més esperats per tot aquells que en un moment o altre han participat en alguna de les missions empresarials que organitza la Cambra de Tarragona.

Es tracta del BNE, Business Networking Event, una trobada molt ben rebuda pels exportadors que tenen l’oportunitat, per unes hores i en un ambient distès, de compartir vivències i experiències amb emprenedors que han decidit, com ells, obrir-se pas a nous mercats, alguns d’ells força complicats.

El BNE de la Cambra de Tarragona tindrà llos al Restaurant Mirall d’Estiu de Tarragona. La condició per poder-hi assistir és haver pres part en alguna missió organitzada per la Cambra. De moment ja hi ha confirmada la presència de més de 60 empresaris d’arreu de Catalunya i també de vinguts de Madrid, Galícia, Andalusia o Aragó, “entre d’altres punts d’Espanya”, comenta Roberto Barros, responsable d’Internacionallització de la Corporació tarragonina qui afegeix que “aquestes trobades tenen un gran valor pels tots assistents pel que fa a les sinèrgies que s’hi estableixen i l’enriquiment que suposen les diferents experiències”.

Foto d’arxiu d’una de les últimes edicions del BNE de la Cambra de Tarragona.

Tornar al llistat