Notícies

Notícies:

Ja et pots inscriure al II Fòrum d'Inversió dipta.cat
03/06/2015

La Diputació de Tarragona, en la seva línia d’impuls a l’emprenedoria, organitza el 16 de setembre el II Fòrum d’Inversió dipta.cat, un punt de trobada entre empreses, projectes i inversors.

L’objectiu d’aquest fòrum és donar formació i assessorament a projectes innovadors, viables i amb un elevat potencial de creixement, així com facilitar l’acostament d’aquests projectes a possibles inversors.

El període d’inscripció al fòrum està obert fins al 8 de juny i hi pot participar qualsevol persona de les Comarques de Tarragona que tingui un projecte empresarial propi.

Els inscrits tindran la possibilitat d’assistir a sessions de formació i assessorament en temes clau com la definició del model de negoci, la recerca de capital, l’autoconeixement per liderar i dirigir equips i la pràctica de l’elevator pitch.

D’entre els projectes dels participants a les formacions se’n seleccionaran vuit, els quals es presentaran públicament el dia del fòrum. La resta podran assistir igualment a l’acte amb la finalitat d’establir sinergies i cercar possibles inversors.

Per a més informació i inscripcions, promocioeconomica@dipta.cat o al telèfon 977 249 488.

Tornar al llistat