Notícies

Notícies:

La Cambra presenta la Guia de l'Exportador 2015
11/05/2015

La Cambra de Tarragona ha presentat la Guia de l’Exportador edició 2015, una eina de treball pensada per donar resposta a les inquietuds dubtes i necessitats tant dels exportadors com de les empreses que entenen la internacionalització com una estratègia imprescindible.

La Guia pretén ser un referent a l’hora de prendre decisions ja que inclou informació actualitzada i de primera mà sobre les oportunitats de negoci arreu del món. El seu valor afegit, a més, se sustenta en l’experiència contrastada de la Cambra de Tarragona en el mercats subsaharians, on la Corporació n’és un referent a nivell nacional.

La Guia de l’Exportador 2015 inclou informes de països, documentació d’interès, consells, recomanacions i una proposta d’accions internacionals de la Cambra amb l’objectiu d’ajudar als interessats a identificar mercats, planificar agendes i assolir els millors resultats possibles en les accions exteriors.

La Guia de l’Exportador 2015 és una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Caixabank, DHL, Arola, Endesa i Asfaltos Españoles. I la col·laboració de Port de Tarragona y Diputació de Tarragona.

VINCLES D'INTERES
Descarrega’t la Guia de l’Exportador 2015

Tornar al llistat