Notícies

Notícies:

La Cambra de Tarragona tanca 200 contactes comercials al Txad, Camerun i Gabon
04/05/2012

Els empresaris que el passat mes de maig van prendre part a la missió que la Cambra de Tarragona va organitzar al Txad, Camerun i Gabon han realitzat 200 contactes comercials amb aquells països. “La qual cosa posa de manifest l’inesgotable potencial d’aquells mercats”, explica Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Corporació tarragonina.

 

Barros insisteix en la importància d’haver entrat al Txad, “no només pel fet de que hem estat la primera missió empresarial espanyola en arribar-hi, sinó per que hi hem descobert moltes possibilitats de negoci que seguirem explotant. Tant és així que estem treballant per tornar-hi aviat”.

 

Roberto Barros apunta a l’enorme demanda de productes europeus que hi ha en aquell país, “en tots els sectors” i recorda que la riquesa i les possibilitats del Txad cal cercar-les en el seu subsòl “que està per explorar”.

 

Gairebé sense temps per pair l’abast d’aquesta missió, la Cambra de Tarragona ha començat avui mateix, i fins el 13 de juny, un altra viatge de negocis a Àfrica. En aquesta ocasió els mercats que es prospectaran són Kènia, Uganda i Ruanda. 15 empreses hi prenen part.

Tornar al llistat