Notícies

Notícies:

(VÍDEO) Jordi Hereu: "Tarragona ha d'aspirar a ser una ciutat global"
14/11/2013

Jordi Hereu, anterior alcalde de Barcelona, ha pres part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Cambra. Hereu, que va deixar la política fa un any, desenvolupa la seva activitat al sector privat on ha posat en marxa dues consultores: Idencity (assessorament de serveis per a ciutats) i Barcelona Plataforma Empresarial (promoció de la internacionalització de les empreses catalanes i captació d’inversions estrangeres) i com a consultor del bufet TGG.

En la seva intervenció Hereu va defensar que “Tarragona ha de jugar a ser una ciutat global” i va enumerar tots els atractius a nivell econòmic, cultural i geoestratègic. Des del seu parer “podeu aspirar a tot, no us poseu barreres mentals, ni tingueu complexos, aprofiteu-vos de Barcelona”.

Pel que fa a la situació actual l’exalcalde de Barcelona va assegurar que “ens en sortirem gràcies a les exportacions i al turisme” i que d’aquesta crisi “ens ha de quedar la cultura d’estar al món”.

Qui és Jordi Hereu

Jordi Hereu va ser alcalde de Barcelona de l'any 2006 al 2011. Dins la funció pública va tenir diferents responsabilitats a l'àmbit municipal de Barcelona: regidor de l'àrea de seguretat i mobilitat, regidor del districte de Les Corts i Sant Andreu.

És llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la UPC i MBA per l'escola de negocis Esade.

Ha estat també director de Màrqueting del Centre Intermodal de Logística. Responsable de Màrqueting del projecte ZAL i gerència urbanística de Port 2000.

En l'actualitat és president executiu de Barcelona Plataforma Empresarial, partner de Idencity, consultor a TGG Legal i a Fundación Fòrum Ambiental i assessor de BCL Barcelona Centro Logístico.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol i Abertis Autopistas. I la col·laboració de la Diputació de Tarragona i Nespresso.

VINCLES D'INTERES
Mira la vídeo-notícia d’aquest “Bon dia Tarragona”
Segueix a Twitter el més destacat de tot el que es va dir

Tornar al llistat