Notícies

Notícies:

VÍDEO. Astrid Barqué, directora de Vitampleni, al "Bon dia Tarragona"
23/02/2018

Astrid Barqué, directora de Vitampleni i experta en alimentació esportiva, ha irromput amb força a una nova edició del “Bon dia Tarragona” de la Cambra. Davant d'una sala d'actes plena a vessar, l'Astrid ha fet gala d'aquesta energia que moltes vegades ens manca en el nostre dia a dia i, més important encara, ha donat les claus als assistents per fer que també la tinguin.

Llicenciada en Ciències de l'esport, coach nutricional i titulada en cuina natural i terapèutica, l'Astrid Barqué ha demostrat que la salut és un element vital per al rendiment i la felicitat, tant en l'àmbit personal com en el laboral. I quan es parla de salut, l'Astrid ho té clar, cal prevenir per no haver de curar. I les empreses que ho fan n'extreuen un rendiment tangible: més rendibilitat del seu personal, més qualitat de la tasca feta i menys baixes laborals. Per prevenir, l'Astrid destaca les cinc potes de la salut: l'activitat física, la bona alimentació, la salut emocional, el descans i l'ordre i la higiene.

Els “Bon dia” són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic i Nespresso. Aquest “Bon dia” s’ha organitzat conjuntament amb Salut i Treball, Servei de Prevenció de Riscos Laborals, que impulsa entre els seus clients el concepte Empresa Saludable.

 

VINCLES D'INTERES
Mira el VÍDEO

Tornar al llistat