Esdeveniments

Torna la Fira de l’Ocupació

Aquest 5 de novembre tindrà lloc una nova edició de la Fira de l’Ocupació de la Cambra de Tarragona. La principal novetat és que es desenvoluparà a les instal·lacions de Parc Central, en horari de  10 a 19 hores, i estarà oberta a totes les empreses que hi vulguin prendre part amb independència de quin sigui el seu sector. A més, la inscripció és de franc.

La Cambra de Tarragona oferirà a les empreses participants esmorzar i un càtering per dinar. A més, durant la jornada i per donar més contingut a la Fira s’organitzaran tres tallers.

Val a dir que la Fira és una excel·lent plataforma per posar en contacte a les empreses que necessiten contractar amb les persones que busquen feina.

Tant si ets empresa com a persona que busca feina cal que per assistir-hi t'incriguis a l'enllaç adjunt. La inscripció és de franc.

A la foto, un moment de la darrera edició de la Fira de l’Ocupació organitzada al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, a la que hi van assistir prop de 1.800 persones i més de 40 empreses.


Segueix-nos!

Agenda