Aquest lloc web utilitza cookies per oferir una experiència d'usuari més personalitzada. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
Pot obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.
X

InternacionalXina outsourcing

Xina Outsourcing Fes-t’hi!

Què és?

Un servei mitjançant el qual us facilitem les eines necessàries per treballar amb aquest gran país, tant com a destí dels vostres productes com a origen o font de aprovisionament de mercaderies o subproductes/components.

Avantatges per l’empresa

  • Accedir a la informació i xarxa de col·laboradors internacionals de la Cambra de Tarragona que us permetran identificar les empreses més interessants en cada cas.
  • Disposar d'un equip altament qualificat, amb una àmplia experiència fruit dels anys de treball acompanyant a les empreses en el seu procés d'internacionalització.
  • Facilitar el procés de diversificació i obertura a nous mercats, trobant els millors contactes i estalviant temps de recerca. Tot això amb la garantia de comptar amb el suport d'experts en matèria de comerç internacional.

Com funciona?

El primer pas consisteix en una entrevista en la qual es determinen les necessitats i s’elabora el perfil de l’empresa. Amb això es determina la necessitat i el servei a realitzar: informació sectorial; preparació d’agenda de contactes de proveïdors i/o clients; servei de traducció / interpretació; organització de la logística del viatge; organització de visites a fires comercials; realització d’informes de cerca de productes i proveïdors; realització d’informes de verificació i auditoria, inspecció de mercaderies, seguiment de compres...

Més informació:

Roberto Barros: rbarros@cambratgn.org 977 252 832