Aquest lloc web utilitza cookies per oferir una experiència d'usuari més personalitzada. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
Pot obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.
X

InternacionalSubcontactació industrial

Borsa de subcontractació de Catalunya. Fes-t’hi!

Què és?

La subcontractació és una operació mitjançant la qual una empresa (contractista, demandant o empresa principal) confia a l’altra (subcontractista o empresa auxiliar) el procediment d’executar per ella, i segons unes determinades indicacions preestablertes (dissenys, plànols o especificacions), una part de la producció (fabricació de parts, peces, conjunts o subconjunts de productes o fases de la producció) o de serveis per ser incorporats al producte final, conservant l’empresa contractista la responsabilitat final.

Avantatges per l’empresa

  • Principalment, t’acostem a nous clients i podem iniciar un procés de diversificació del teu negoci.
  • Formar part del catàleg d’empreses subcontractistes de Catalunya.
  • Presentació de la teva empresa en quatre idiomes (anglès, francès, alemany i italià).
  • Accedir a demandes exclusives recopilades en les 13 fires industrials europees més importants actualment (consulta’ns les fires).
  • Assessorar-te sobre mercats internacionals i oferir-te oportunitats de negoci en sectors client innovadors (aeronàutica, tecnologies mèdiques, vehicle verd, ferrocarril, etc).
  • Diferenciar-te de la competència amb l’obtenció de contactes tant nacionals com internacionals.
  • En resum, t’informem, et promocionem i t’assessorem oferint-te comandes de treball d’empreses interessades i contrastades.

Com funciona?

Per donar-se d’alta enviar un e-mail a jcaceres@cambratgn.org i ràpidament el nostre equip es posarà en contacte amb vosaltres. El cost anual per empresa és de 300 euros.

Més informació:

Roberto Barros: rbarros@cambratgn.org 977 252 832