Formació i talentJornades > Dades de la jornada

Dades de la jornada:

Tarragona. Turisme de creuers (part 1): promoció del comerç local
21/11/2017
Dates:
Dimarts 21 i Dijous 23 de novembre de 2017
Horari:
De 14 a 16 hores (inclou catering per dinar)
Durada:
2 hores per sessió
Col.lectiu:
Comerç al detall
Preu:
Gratuït
Professorat:
Carles Mera, consultor de marketing digital

Objectius:

- Dissenyar accions innovadores per adaptar el nostre petit comerç al turista de creuers.

- Potenciar eines i instruments nous de promoció comercial .

- Crear sinergies entre els comerciants per treballar objectius comuns davant la nova oportunitat de negoci que pot significar aquest nou turisme a la ciutat de Tarragona.

Continguts:

Aquest taller pretén ser un espai per l’aprenentatge del nou client comercial que representa el turista de creuers a la ciutat de Tarragona, on analitzarem el mercat actual, el consumidor del segle XXI, la oferta i la demanda. 

Es donaran les pautes en màrqueting i comunicació on i off line per promocionar i comercialitzar els nostres productes i serveis, la nostra imatge i el nostre posicionament com a marca.

 

Qui pot inscrure's?
Les activitats es dirigeixen a autònoms, microempreses, pimes i emprenedors del sector comercial minorista. Per tant, les empreses que pretenguin participar hauran de pertànyer a algun dels epígrafs d'activitat del CNAE-2009, Grup 47 o, si són empresaris individuals, estar donats d'alta en el IAE en els epígrafs 64, 65 o 66. Quant als emprenedors, s'han de considerar com a tals a aquelles persones que estan iniciant una activitat econòmica, en el sector comercial minorista, amb independència de la forma jurídica que adoptin. Amb caràcter general, els destinataris de les activitats seran:
? Empresaris individuals, gerents i directors de negoci.
? Emprenedors del sector comercial minorista.
? Responsables de diferents àrees de negoci de les empreses del comerç minorista, especialment dels departaments de màrqueting i vendes, R+D+i, gestors d'innovació en les empreses, responsables de vendes, comercialització, qualitat, seguretat i atenció al client.
? Gestors de zones comercials urbanes, mercats municipals i equipaments comercials.
Inscripció:
Organització i suport:
Col.labora